Nieuws

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

AeroPro infodag: Geen woorden maar data! 

8 november 2015 @ 14:00 - 17:00

Aanmelden

Je ontdekt tijdens deze infodag ‘Geen woorden maar data!’ wat aerodynamica betekent voor je wielerprestaties en hoe je optimaler op de fiets kunt zitten. In deze editie: efficiëntie in het wielrennen aan de hand van vermogensmeters. LottoJumboDit seizoen hebben we veel belangrijke tijdritten gezien bij de profs. Denk aan de Tour Proloog door Utrecht, de laatste spannende week van de Vuelta, de verrassende race tegen de klok voor de regenboogtrui in de Giro. De lange tijdrit in de 13e etappe bleek een prelude voor meer goede tijdritten voor Team LottoNL-Jumbo met als resultaat een mooie 5e plaats voor Steven Kruijswijk. Een bevestiging dat in de tijdrit de mannen van de enige Nederlandse World-tour ploeg het goed voor elkaar hebben! De grote motor achter het tijdrit succes, coach Mathieu Heijboer blikt dan ook met een tevreden gevoel terug op de resultaten. Ter voorbereiding heeft hij met zijn ploeg een aerotest bij AeroPro gedaan. Tijdens onze infodag “Geen woorden maar data” vertelt Heijboer meer over trap-efficiëntie met de Pioneer vermogensmeter en bekijk je nieuwe nog niet eerder vertoonde beelden van de ploeg.

Programma:

 • 14.00 uur: Inloop
 • 14.30 uur: Presentaties

  Coach Mathieu Heijboer: MATHIEU HEIJBOERDe weg naar de succesvolle tijdritten van Lotto Jumbo: De vertaalslag van geavanceerde data naar overwinningen. Met nieuw exclusief beeldmateriaal over de succesvolle tijdritten van LottoJumbo.

  Pioneer: Nieuwe parameters in vermogensmeters: het belang van pedaal-efficiëntie door Pioneer Cyclesports.

  AeroPro: De kunst van aerodynamische efficiëntie: de impact en gemak van reallife testen. Welke winst kan een AeroTest voor jou opleveren?

 • 16.00 uur: Live demo: Live demonstratie van het Track Aero System (TAS) op de wielerbaan van Sportpaleis Alkmaar door AeroPro met borrelhapjes.
 • 17.00 uur: Bespreken resultaten: Wat hebben we gemeten?
 • 17.15 uur: Einde infodag

 

 

Aanmelden

Gegevens

Datum:
8 november 2015
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

E-mail:
info@aeropro.nl
Website:
www.aeropro.nl

Locatie

Sportpaleis Alkmaar
Terborchlaan 200
Alkmaar, 1816LE Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.sportpaleis-alkmaar.nl/